Tänään on aivan loistava talvikeli. Aurinko paistaa ja muutama aste pakkasta. Melko täydellistä Pakkasin setterit ja lumikengät & sauvat autoon ja suuntasin Nuuksioon. Kävelin pari tuntia ja olipa ihana yllätys, että hanki kesti koiria ja minua. Olisihan se kestänyt myös Juniorin ja Prinsessankin, mutta tällä kertaa pikkukoirat jäivät kotiin. Ajattelin, että olisi ollut liian raskasta lyhytjalkaisille rämpiä uppolumessa.

Lenkki oli sen verran pitkä, että tottistreenit jäivät väliin. Treenaillaan sitten illalla olkkarissa, kuten eilenkin. Tein lyhyitä askeleen parin seuraamispätkiä. Tällä hetkellä tärkeintä on se, että koira pysyy oikeassa kohdassa hyvässä vireessä ja istuu suorassa.

Paikalla pysymisetkin sekä istuen, että maassa alkavat olla jonkinlaisessa kuosissa. Koira on rauhallinen ja odottaa vapautuskäskyä. Toki palkkaa tulee paljon ja tiheästi. Paikalla olo aikaa on noin 10 sekuntia ja sitten palkkaa. Toistoja 3-5 kertaa ja sitten vapaa.

Noutotreeni on tällä hetkellä vaiheessa. Junior tappoi dummyn ja en ole muistanut ostaa uutta. Pitää muistaa hankkia se kun seuraavan kerran käyn koiranruokaa hakemassa.